Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht!

Interesse in arbeidsrecht? Wil jij advocatenkantoren en andere juridische instanties bezoeken, je medestudenten beter leren kennen en het maximale halen uit je studietijd? Word dan lid van ASAR! Zowel studenten van de Vrije Universiteit als de Universiteit van Amsterdam mogen gratis lid worden van deze arbeidsrechtelijke studievereniging.


ASAR ZOEKT NIEUW BESTUUR! 


Voor het collegejaar 2024-2025 zijn wij op zoek naar nieuw ASAR-bestuur. 

Heb jij zin om leuke activiteiten voor (master)studenten Arbeidsrecht te organiseren? En heb je interesse in het Arbeidsrecht? 

Solliciteer dan nu op één van de vier functies. ASAR is de Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht voor (master)studenten van de VU en van de UvA. 

We organiseren activiteiten zoals het recruitmentdiner, nichekantorenevent, kantoorbezoeken en natuurlijk borrels met medestudenten en docenten. 

Door je bestuursfunctie leer jij de masterstudenten Arbeidsrecht goed kennen, onderhoud je contact met kantoren en krijg je alle ins- en outs mee van een studievereniging.

Daarnaast is het makkelijk te combineren met je master en staat het mooi op je CV. Op de instragrampagina (asar_amsterdam) vind je meer informatie over de activiteiten die we organiseren. 

Meer informatie? Slide in onze DM's of mail ons via de gegeven e-mailadressen. 

Solliciteren kan tot 23 juni en doe je door een korte motivatie + je CV te sturen.
bestuur_1.jpg


Screenshot_2021-03-08_at_13.42.37.png

Onze vereniging

De Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht, kort gezegd ASAR, is opgericht in 2014. Zowel vanuit studenten als vanuit de vakgroep Arbeidsrecht aan de UvA bestond er meer behoefte aan een vereniging die diverse activiteiten zou gaan organiseren. Door zich in te schrijven is het voor studenten van de master mogelijk om meer feeling te krijgen met de praktijk.

Lees meer over onze vereniging.Wat doet ASAR? 

ASAR is dé studievereniging voor alle bachelor- en masterstudenten van de VU en UvA die geïnteresseerd zijn in het arbeidsrecht. Niet veel masteropleidingen hebben hun eigen studievereniging, dus dat maakt ASAR en een arbeidsrechtelijke master extra bijzonder! Wij organiseren kantoorbezoeken en masterclasses bij diverse grote – en middelgrote kantoren. Daarnaast bezoeken wij zittingen bij rechterlijke instanties, zoals de Ondernemingskamer, en verzorgen wij lezingen. Op die manier probeert ASAR voor iedereen wat te bieden. Aanmelden voor onze activiteiten is altijd gratis! Uiteraard organiseren wij ook gezellige borrels, waar je zowel de docenten Arbeidsrecht van de VU en UvA, als de medestudenten leert kennen!

VU_logo_RGB-01.jpg
logo-uva.png

Onze sponsoren