Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht!

Interesse in arbeidsrecht? Wil jij advocatenkantoren en andere juridische instanties bezoeken, je medestudenten beter leren kennen en het maximale halen uit je studietijd? Word dan lid van ASAR! Zowel studenten van de Vrije Universiteit als de Universiteit van Amsterdam mogen gratis lid worden van deze arbeidsrechtelijke studievereniging.


Evenementen

Meld je nu aan voor het recruitmentdiner op 18 april 2024 via deze link!  

ASAR_ledenborrel_1.png


Screenshot_2021-03-08_at_13.42.37.png

Onze vereniging

De Amsterdamse Studievereniging ArbeidsRecht, kort gezegd ASAR, is opgericht in 2014. Zowel vanuit studenten als vanuit de vakgroep Arbeidsrecht aan de UvA bestond er meer behoefte aan een vereniging die diverse activiteiten zou gaan organiseren. Door zich in te schrijven is het voor studenten van de master mogelijk om meer feeling te krijgen met de praktijk.

Lees meer over onze vereniging.Wat doet ASAR? 

ASAR is dé studievereniging voor alle bachelor- en masterstudenten van de VU en UvA die geïnteresseerd zijn in het arbeidsrecht. Niet veel masteropleidingen hebben hun eigen studievereniging, dus dat maakt ASAR en een arbeidsrechtelijke master extra bijzonder! Wij organiseren kantoorbezoeken en masterclasses bij diverse grote – en middelgrote kantoren. Daarnaast bezoeken wij zittingen bij rechterlijke instanties, zoals de Ondernemingskamer, en verzorgen wij lezingen. Op die manier probeert ASAR voor iedereen wat te bieden. Aanmelden voor onze activiteiten is altijd gratis! Uiteraard organiseren wij ook gezellige borrels, waar je zowel de docenten Arbeidsrecht van de VU en UvA, als de medestudenten leert kennen!

VU_logo_RGB-01.jpg
logo-uva.png

Onze sponsoren